den diek logo

Activiteiten

In de ontmoetingsruimte is er een keuken, een leestafel en een bar. Dit zodat mensen samen met elkaar kunnen koken, eten en/of gewoon kunnen aanschuiven voor een praatje, het lezen van een krantje of het drinken van een kopje koffie. De ontmoetingsruimte is toegankelijk voor iedereen en is dagelijks geopend.

Op dinsdagmiddag en donderdagochtend organiseert Dorpskamer diverse activiteiten.

 

Lokaal 6 is een plek waar je kunt flexwerken, kennis kunt delen, samen kunt werken, mensen ontmoeten, inspiratie op doen en je dromen kunt waarmaken!

 

Iedere tweede woensdag van de maand: Open Coffee!

Open Coffee Oost Achterhoek, 09.00-11.00 uur! Vrijblijvend zakelijk netwerken met collega ondernemers uit de regio. Gratis koffie, aanmelden vooraf niet nodig. Neem ook gezellig een collega ondernemer mee of nodig mensen uit binnen je netwerk via bijvoorbeeld Linkedin.

Tijdens de Open Coffee krijgt iedere keer één deelnemer de gelegenheid om zijn/haar bedrijf kort te presenteren. Als je wilt, kun je met enkele collega ondernemers aansluitend flexwerken in Lokaal6 bij Den Diek.Bewaren

Kunstgalerie Lodiek: kunst door mensen met en zonder beperking

“Kunst zonder beperking”

“Samen een mooi stukje harmonicamuziek neerzetten voor het plezier van jezelf en van anderen”

Altijd al dwarsfluit, klarinet, saxofoon of keyboard willen leren spelen?

"Logica brengt je van A naar B maar verbeelding brengt je overal”

Het Doek Filmhuis en Theater wil voorstellingen bieden die niet alledaags zijn, maar desalniettemin van hoogstaande kwaliteit. Je kunt er het onverwachtse of onbekende tegenkomen in de vertrouwde omgeving van je eigen dorp. 

“Samen (leren) muziek maken op een blaas- of slaginstrument bij een gezellige, dynamische vereniging”

Wordt een betere (hobby)fotograaf bij Foto Collectief Lichtenvoorde! Voor wie meer plezier en een beter resultaat wil halen uit zijn hobby.

Nicole Harbers van LivenCare Fysiotherapie geeft gymlessen in Den Diek voor iedereen die wat wil doen aan beweging. In de lessen besteden we aandacht aan balans, coördinatie, lenigheid, spierkracht met gerichte aandacht voor techniek en houding.

“Samen zingen doet iets met je”

Eetclub de Pollepel

“Met zijn allen aan een lange tafel genieten van de maaltijd en de leuke gesprekken”

Dorpskamer

“Bij de Dorpskamer heb ik leren haken en nu heb ik er een leuke hobby èn nieuwe kennissen bij”